Ce stil de offroad preferati ?

vineri, 10 aprilie 2009

DVD Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rally, the 5th edition, la Salonul de motociclism - SMAEB

Cea mai dificila competitie hard-enduro din lume, Red Bull Romaniacs, va fi prezenta la editia din 2009 a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti - SMAEB, prin intermediul DVD-ului Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rally, the 5th edition.


DVD-ul dedicat editiei din 2008 a competitiei care a devenit un eveniment nelipsit din palmaresul celor mai buni piloti de enduro contine cele mai spectaculoase imagini de anul trecut, fiind recunoscut in lume ca unul dintre cele mai bune DVD-uri din aria sporturilor extreme.


Cum a ajuns un pilot recunoscut din Campionatul Mondial de Trial sa cucereascaCarpatii, in 2008, puteti vedea doar pe Red Bull Romaniacs Hard Enduro Rally, the 5th edition. Pe langa race-action-urile si declaratiile lui Graham Jarvis, pe DVD mai exista, printre altele, imagini spectaculoase ale caror actori sunt Chris Birch, Gerhard Forster, Frans Verhoeven, Mani Gyenes, Alex Garbacea si Romeo Duicu.


Pe durata Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti - SMAEB, DVD-ul dedicat editiei din 2008 a Red Bull Romaniacs este disponibil la un pret de 50 de lei, operandu-se un discount de 40% fata de pretul initial. Gasiti standul Red Bull la nr.53 din cadrul Pavilionului Central al Romexpo.

Despre Red Bull Romaniacs


Prima editie a competitiei care a devenit rapid un etalon in motorsport a avut loc in 2004, centrul evenimentului fiind orasul Sibiu si muntii din apropiere. Cel care a avut initiativa acestui hard-enduro rally este Martin Freinademetz, multiplu campion mondial si european de snowboard si un impatimit al sporturilor extreme. De-a lungul timpului, au reusit sa castige lupta cu traseul creionat de Martin si colegii sai in unele dintre cele mai dificile zone din Carpatii Meridionali: Cyrils Despres, Michel Gau si Graham Jarvis.

Acestia sunt cei care au castigat la clasa Profi, Cyril Despres fiind de departe cel mai cunoscut. Francezul este pilot de uzina KTM de peste sase sezoane si dublu castigator al celui mai dificil rally-raid al lumii – Dakar. Despres a castigat de trei ori Red Bull Romaniacs. Cel mai titrat pilot roman care a concurat la Romaniacs este Mani Gyenes, satmareanul castigand, alaturi de Laszlo Olah, de doua ori la clasa Experti Echipe si terminand in top 10 primul sau an la clasa Profi.

In 2009, Red Bull Romanics se va desfasura in perioada 15-19 august, punctul central fiind Sibiul. De altfel, in apropiere de centrul istoric al orasului, se va concura, pentru public, pe 15 august in Prolog, eveniment care stabileste ordinea de start pentru prima zi din munti.

sursa: http://www.xtrem.ro/stiri/3175/dvd-red-bull-romaniacs-hard-enduro-rally-the-5th-edition-la-salonul-de-motociclism-smaeb.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu